Başkan Özcan engelli bireyleri yalnız bırakmadı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Engelliler Günü nedeniyle gün boyu birçok programa katılarak, özel bireyleri yalnız bırakmadı. Özcan ayrıca, belediyenin etkinliğinde de engelli bireylerle Engelliler Günü’nü üzerinde “Biz büyük bir aileyiz” yazlı pastayı keserek kutladı. 

03 Aralık 2021 07:19
Başkan Özcan engelli bireyleri yalnız bırakmadı

banner63

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Engelliler Günü nedeniyle gün boyu birçok programa katılarak, özel bireyleri yalnız bırakmadı. Özcan ayrıca, belediyenin etkinliğinde de engelli bireylerle Engelliler Günü’nü üzerinde “Biz büyük bir aileyiz” yazlı pastayı keserek kutladı.

03 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bugün yoğun bir program geçirdi. Başkan Özcan, kutlama etkinlikleri kapsamında ilk olarak Bolu Belediyesi tarafından Kılıçarslan Mahallesi’ndeki Masal Park içinde hizmet veren belediyeye ait sosyal tesiste düzenlenen programa katıldı. Çok sayıda engelli bireyin katılımıyla gerçekleşen programa Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan engelli bireylerle sohbet ederek, Engelliler Günü’nü kutladı.

Başkan Özcan: “Her zaman sizlerin yanınızda olacağız”

Burada günün anlam ve önemine ilişkin konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, engellilere verdiği değerden bahsederek, “Biz büyük bir aileyiz. Bugün özel bir gün. Dünya Engelliler Günü… Bu vesileyle bir farkındalık olsun istedik. Belediye olarak sizleri unutmuyoruz. Bunu tekrar bu özel günde ifade etmek istedik. Kahvaltı etkinliğinde buluştuk. Sizler de kırmayıp teşrif buyurdunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burası bir ay kadar önce şirket olarak devralıp. Sosyal tesis haline getirdik. Çayın 1 TL’ye içilebildiği bir yere çevirdik. Sizleri buraya harici zamanlarda da bekleriz. Zaten fiyatlarımız uygun ancak ücret tarifelerini hazırlarken, engelli vatandaşlarımız için ayrıca bir tarife uygulayacağız. Sizleri burada görmekten mutluluk duyacağız. İyi ki varsınız. Bizler de her zaman sizlerin yanınızda olacağız.” ifadelerini kullandı.

“Biz Büyük Bir Aileyiz” yazlı pasta kesildi

Özcan’ın konuşmasının ardından Engelliler Günü dolayısıyla pasta kesildi. Üzerinde “Biz büyük bir aileyiz” yazan pastayı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve engelli bireyler birlikte kestiler. Başkan Özcan kesilen pastadan engelli genç bir kıza ikramda bulundu. Engelli bireyler pasta kesiminin ardından,canlı müzik eşliğinde felekten bir gün geçirdiler. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da engelli bir bireyin söylediği “MağusaLimanı” adlı şarkıya eşlik etti. 

Özel İz Akademi’yi ve Sarıcalar Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret etti

Belediye Sosyal Tesisi’ndeki programın ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, iki özel eğitim merkezini ziyaret etti. İlk olarak Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni giden Özcan, ardından Sarıcalar Mahallesi’ndeki Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu da ziyaret etti.

Özcan, Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında ayrıca Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü’nce düzenlenen programa da katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1