Bolu Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı

Bolu Belediyesi ekipleri, olumsuz hava koşulları ve beklenen kar yağışı öncesi doğada yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için gün aşırı birçok noktaya yiyecek ve su bırakıyor. 

01 Aralık 2021 12:44
Bolu Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı

banner63

BOLU - Bolu Belediyesi ekipleri, olumsuz hava koşulları ve beklenen kar yağışı öncesi doğada yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için gün aşırı birçok noktaya yiyecek ve su bırakıyor.

Türkiye’nin en soğuk illerinden olan Bolu’da sokak hayvanları Bolu Belediyesi’ne emanet. Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri kentteki olumsuz hava koşulları nedeniyle doğada yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için adeta teyakkuza geçti. Beklenilen kar yağışı öncesi ekipler, şehir merkezinde ve kırsal alandaki 8 noktaya gün aşırı yüzlerce kilo et, mama ve su bırakıyor.

BEYAZ ET DEVLERİ ET DESTEĞİ VERİYOR

Yüzlerce sokak havanının beslendiği anlamlı çalışmalara Türkiye’nin üç beyaz et devleri Beypiliç, Erpiliç ve Akpiliç’te bağışladığı etlerle katkı sunuyor. Kar yağışının şehri etkisi atlına almasıyla beraber belediye ekipleri, yemleme çalışmalarını daha da sıklaştıracak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1