Özcan’dan alaylı teşekkür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, elektrikte TRT payı ile Enerji Fonu kesintilerinin kaldırılacağını açıklamasından sonra Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Teşekkürler Sn. Cumhurbaşkanım. Allah sizi başımızdan eksik etmesin” dedi. 

10 Kasım 2021 00:39
Özcan’dan alaylı teşekkür

banner63

BOLU - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, elektrikte TRT payı ile Enerji Fonu kesintilerinin kaldırılacağını açıklamasından sonra Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Teşekkürler Sn. Cumhurbaşkanım. Allah sizi başımızdan eksik etmesin” dedi.

Elektrik faturalarında TRT payı ve Enerji Fonu'nun kaldırılmasıyla mesken abonelerinin elektrik faturasında yıllık yaklaşık 930 milyon liralık indirim sağlanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, elektrikte TRT payı ile Enerji Fonu kesintilerinin kaldırılacağını açıklamasıyla, faturalarda aktif enerji tüketim bedeli üzerinden toplam yüzde 2,7'lik indirim yapılacak.

“ASRIN MÜJDESİ”

Bunun üzerine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek, “Asrın müjdesiyle, Elektrik Faturalarından TRT Payı'nın Kaldırılmasıyla aylık 150 TL faturadan  cebimizde kalacak tutar tam tamına 2,33TL. Bu büyük indirimle neler yapılır neler :) Teşekkürler Sn. Cumhurbaşkanım. Allah sizi başımızdan eksik etmesin…” ifadelerine yer verdi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1